Terug naar AutoCAD cursus TopCoach Bericht schrijven
Bericht 243 t/m 262 van 282
Naam Peter Zevenbergen
Datum 29-08-2013 05:50:23

Ik ben geen tekenaar en gebruik AutoCad om af en toe een constructie tekening te maken of iets bouwkundig aan te passen. De training van topcoach sluit goed aan op mijn incidentele gebruik van AutoCad. Tijdens de training leer je hoe te werken met AutoCad op een manier zodat je ook nog na enkele maanden weet hoe er mee moet werken. Je krijgt je cursusmateriaal met checklisten waarmee je AutoCad kan instellen en waarin stap voor stap de verschillende functies worden uitgelegd. Prima training voor de af-en-toe tekenaar.

Naam anoniem, cursus R...
Datum 31-07-2013 07:49:01

LEREN DANSEN MET AUTOCAD. Klik, klik, klak. Dat is wat Ed Rook van TopCoach je leert. Niet nadenken; je vingers het werk laten doen. Klik, klik, klak. En warempel, HET WERKT. Het is een kwestie van doen, nog eens doen en niet te veel nadenken. De rest komt vanzelf. De passie van Ed Rook, zijn deskundigheid, ervaring, menselijkheid en enthousiasme, laten je vingers over de muis dansen. Klik, klik, klak. Zo leer je op een vakkundige wijze tekenen met AutoCAD. Het is mij gelukt. Ik teken. Ed, BEDANKT.

Naam Dennnis Koek meta...
Datum 02-07-2013 12:58:42

Mijn ervaring is dat ik had niet gedacht in 4 dagen tijd zoveel te kunnen leren over autocad, van iemand die er niets vanaf weet tot iemand die al best ingewikkelde tekeningen kan maken en lezen.
Zelfs toen de cursus allang afgelopen was kon ik nog vragen stellen aan Ed die ze ook snel en keurig beantwoorden. Dus als je iets wil leren is dit de gelegenheid.
Dennis Koek

Naam Maarten
Datum 21-06-2013 15:36:14

Ik ben erg tevreden over het resultaat van deze cursus. Ik kan me nu goed redden met Autocad. Ook de sfeer tijdens de lessen was erg fijn. Op een leuke en grappige manier veel geleerd. Ook was er veel aandacht voor de cursisten. Mede omdat wij maar met z'n tweeën waren konden we meer uit de cursus halen dan gepland! Voor alle niveaus zeker een aanrader om de basis van Autocad goed te leren.

Naam H. Seuneke
Datum 15-06-2013 15:56:46

“Voor de cursus had ik het programma al bekeken, maar het leek me erg moeilijk. Door de manier van lesgeven van Ed wordt het je wel makkelijker gemaakt. Nu begrijp ik het programma en hoe je er mee moet werken. Ed geeft goede uitleg en hamert op je fouten als je die blijft maken. Dat vind ik zeer positief, zo blijf je van je fouten leren.”

Naam Michel Bouma
Datum 24-05-2013 16:15:51

ED een echte TOPCOACH. THAT WAS EASY. Na 3 dagen kunnen tekenen (en nog veel meer), de dagen zijn voorbij gevlogen. Ik zal iedereen aanraden de cursus bij jou te volgen! bedankt.

Naam Edwin Smit
Datum 08-05-2013 08:25:44

De avond cursus bij Ed gedaan voor basis autocad. Ed is een begaafde kerel die de cursus " los " geeft , met Amsterdamse humor , maar verdomd goed weet wat hij je uitlegd en in de gaten heeft wat je aan het doen bent op je pc. Het handboek is erg handig , vooral makkelijk te lezen in begrijpenlijke taal. Al divers malen thuis nagelopen om weer zelf je problemen op te lossen en verder te kunnen.
de avonden en zaterdag gingen lekker vlot en ik heb een hoop kennis opgedaan. Wat mij betreft een aanrader op het gebied van autocad.

Naam Habib Rahman
Datum 07-05-2013 16:53:25

Ik vond de cursus erg prettig. De kleinschalige opzet (we zaten met 3 mensen) en de combinatie van het klassikaal stappen doornemen en de vrijheid om af en toe op eigen tempo door te werken waren fijn. Bedankt voor een leerzame cursus!

Groeten,Habib Rahman

Naam Manon
Datum 26-04-2013 18:32:17

Ik heb net de basisopleiding autocad achter de rug en moet eerlijk zeggen dat het me verbaasd wat ik in die korte tijd allemaal heb geleert, vooral gegeven het feit dat ik 3 kleine kinderen heb, een eigen bedrijf samen met mijn man en dus nu ook de opleiding bij Ed volg tot autocad tekenaar. Betekend dus ook, dat ik voor 80 % mijn info uit de daadwerkelijke les moet halen, want thuis heb ik niet veel de gelegenheid om te oefenen. Complimenten dus voor Ed in deze ! Fijn dat je lessen zo behapbaar en efficient zijn , het is nu geen opgave om iets nieuws te leren, tot de vervolgcursus!
Groetjes ,
Manon

Naam V van Putten
Datum 22-04-2013 17:54:25

Voor de cursus had ik al een paar maanden ervaring met AutoCAD, dus niet alles was nieuw voor mij. Na die cursus kon ik mijn AutoCAD werkzaamheden behoorlijk sneller afronden met al die tips die ik had geleerd tijdens de cursus. Doordat ik al ervaring had met AutoCAD kreeg mijn medecursist meer aandacht, dus niemand blijf achter. Ik vond het een goeie cursus, heb veel geleerd en zodra ik de kans krijg wil ik graag nog die gevorderdendagdeel volgen.

Naam Mark Neesen
Datum 03-04-2013 15:48:33

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Waar voor uw geld.

“In duidelijke taal en goede voorbeelden de cursus AutoCAD voor gevorderden gegeven. Hij voelt probleemloos aan het niveau waar de cursist zich bevindt en pas het tempo daar op aan.”

Naam T. Tasche
Datum 03-04-2013 09:11:56

Gezien mijn 0 ervaring met AutoCAD heb ik er onterecht tegen op gekeken, de basis cursus is zeer goed te volgen, de stof wordt simpel en doeltreffend overgebracht, kwestie van luisteren en volgen wat er gezegd en voor gedaan wordt, niet denken maar doen.
Snap je iets niet, geen probleem, Ed legt het je persoonlijk in heldere taal nogmaals uit, net zolang tot het je lukt. De werkmap is simpel te lezen en de termen zijn begrijpelijk.
Kortom: een leuke en leerzame cursus voor degene die interesse hebben in AutoCAD.

Naam Thijs de Wit
Datum 02-04-2013 20:43:19

“Ik ben werkzaam als sr calculator en ervoer het ontberen van kennis op het gebied van Autocad als een gemis ( ik stam nog uit de tijd van de rotringpennen. Ed is zeer enthousiast en brengt dit ook goed en snel over, in een leuke sfeer. Een aanrader !!”

Naam Rob Verlinde
Datum 25-03-2013 12:46:52

Een 4-daagse cursus Autocad 2013.Een goede en leerzame cursus! Genoeg aandacht voor iedereen met of zonder ervaring. Ikzelf had geen ervaring met autocad maar dit is geen probleem. Ed weet de cursus voor iedereen op het juiste nivo te houden. Het lesboek is zeer duidelijk en alle informatie staat uitgelegd met plaatjes en omschrijvingen. Ed, bedankt voor de gezellige en fijne cursus en je bent zeker een Topcoach in autocad.

Naam Michiel van Son
Datum 25-03-2013 08:44:25

Van bedrijfswege begonnen met Autocad bij Ed met 0,0% kennis van dit programma. Aan het eind van de 4-daagse cursus kan ik goed met autocad weg komen. De cursusmap is echt geweldig, deze is duidelijk en goed opgezet qua lesstof volgorde. ik gebruik de cursusmap nog steeds om dingen op te zoeken. Iederéén krijgt genoeg aandacht, naar rato zal ik maar zeggen. Als het te snel gaat geef je gewoon een seintje, Ed schakelt dan even terug zodat ieder weer bij is.
Cursus van goede kwaliteit.
Ed heel erg bedankt en hopelijk tot de vervolgcursus.
Met Vriendelijke Groet,
Michiel.

Naam Frans Heerens
Datum 22-03-2013 09:08:38

Een 4 daagse cursus Autocad 2013 bij Ed gedaan. Wat een supercursus! Genoeg aandacht voor alle cursisten. Hoewel ik al enige ervaring had was dat geen belemmering! Ik kon gewoon doorwerken als ik voor liep op de lesstof. Het lesboek is als een bijbel, alle informatie staat duidelijk uitgelegd met plaatjes en de reden waarom iets op die manier werkt. Ed, enorm bedankt voor de gezellige en fijne cursus dagen! Tot op de gevorderde dagen!

Naam Marc Spee
Datum 21-03-2013 12:42:30

Ondanks dat Ed mij als extra leerling in zijn groep van 5 had opgenomen was er ruim voldoende aandacht voor elk individu.
Veel of weinig PC kennis, Ed slaat je er wel doorheen. Hij heeft snel in de smiezen wie hem wel en niet begrijpt en geeft extra persoonlijk uitleg waar de anderen dan even op zich zelf verder kunnen.
Zijn boek met uitgebreide uitleg per item is uniek en werk perfect. Sfeertje was goed mede door de rijke kennis en ervaring van Ed weet hij overal een antwoord op en is de uitleg hierbij helder. Er is altijd tijd voor vragen en als het in het belang is van de groep zal deze via de beamer stap voor stap behandeld worden.

Ben je zoekende naar een potentiele AutoCAD trainer. Stop dan maar want je hebt aan Ed echt een goeie.

Naam Gerard
Datum 20-03-2013 12:51:57

Ed legt geweldig goed en geduldig de lesstof uit en het lesmateriaal is zeer duidelijk. Het is zowel thuis als op het werk erg handig om nog iets op te zoeken. In 4 dagen heb ik heel wat van AutoCad geleerd.

Naam Michel Nales
Datum 10-03-2013 17:02:25

Duidelijke en zeer praktijkgerichte methode om zeer snel te leren werken met Autocad. To the point en real time oplossingen van de Hr Rooker .

Naam Jeroen van Amerongen
Datum 27-02-2013 10:15:34

Met recht een topcoach, de individuele aandacht die je krijgt bij Ed is volledig afgestemd op de behoefte van de cursist.
Iedereen leert Autocad bij Ed.

Chapeau en bedankt voor de cursus

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende